Csoportjaink

Őszirózsa Nyugdíjas Klub

Barátságos, családias együttlétet, programokat biztosítanak és kirándulásokat szerveznek kifejezetten az idősebb korosztály számára. Minden évben szerveznek kistérségi találkozót.

Bíróné Marika
klubvezető

Dunavarsányi Népdalkör és Citeraegyüttes

A csoport különféle népzenei gyűjtéseket csokrokba szedve tanul meg. Aktív közéletet élnek, próbálnak minden felkérésnek eleget tenni városon belül és kívül egyaránt. Rendszeresen rész vesznek minősítő versenyeken, ahonnan legtöbbször kiváló eredménnyel térnek haza. A Citera szakkör a Népdalkör kérésére alakult, tagjai javarészt Népdalkörösök.

Szikora Ferencné, Marika
népdalkör vezető

Kézimunka Szakkör

A szakkör kiváló munkájával, aktív közösségi életével szerves része Dunavarsány közművelődésének. A szorgos kezük munkáit kiállításokon mutatják be. Kötés, fonás, kézimunka. Tevékenységükhöz tartozik a Helytörténeti Múzeum gyűjteményeinek gondozása és a látogatóinak fogadása, vezetése.

Batu Emma
szakkörvezető

Kalamajka Néptánccsoport

2009. év végén szerveződött tanfolyammá a baráti társaság. Rendszeres fellépői a városi rendezvényeknek, örömmel készülnek minden felkérésre. Tagjaik közt felnőttek és gyermekek is vannak, akik Kárpát-medencei magyar táncokat tanulnak és mutatnak be a közönségnek.

Nagy István Levente
néptánccsoport vezető

Meridián Torna

Kínai gyógytorna, ami segítségével harmonizálhatjuk az energetikai rendszerünket, feloldhatjuk az energetikai blokkokat, így segítve testünk öngyógyító folyamatait. Ajánlott torna időseknek és fiataloknak egyaránt.

Batu Emma
foglalkozás vezető

Nyugdíjas Torna

Kondicionáló és koordináló, átmozgató, frissítő torna az idősebb generációnak.

Pál Orsolya
foglalkozás vezető

Baba-Mama Klub

2011. szeptemberében gondolt egyet pár anyuka, jó lenne összeülni a gyerekekkel időről-időre és tapasztalatainkat, kérdéseinket, gondolatainkat megvitatni egymással. A mamák pár hónapos kortól egészen óvodás korig hozzák gyerekeiket. Sok szakember is megfordult már náluk vendégként. A teljesség igénye nélkül: meseterapeuta, homeopátiás orvos, dentálhigiénikus, egészségnevelő szakember, mozgásfejlesztő, pszichológus, háziorvos.

Magyar Nikoletta
klubvezető

Jóga

Másfél óra jógagyakorlás. Helyes légzés, nyújtás, erősítés, koncentráció és ellazulás bárkinek, legyen fiatal vagy idősebb, vékony vagy teltebb.

Veresegyházi Béla
vezető