Adventi koszorúk versenye

Csinálsz magatoknak adventi koszorút, nem igaz? Akkor fényképezd le, küldd be nekünk, és nyerd meg a művelődési ház szuper mikuláscsomagjainak egyikét!

Csinálsz magatoknak adventi koszorút, nem igaz? Akkor fényképezd le, küldd be nekünk, és nyerd meg a művelődési ház szuper mikuláscsomagjainak egyikét!

Beküldési határidő: december 4. pénteken 10.00 óra.

A fotókhoz, kérjük, mellékeld a telefonszámod, amin értesíteni tudunk.

A művelődési ház mikulása Rudolffal, a rénszarvassal, varázsszánján (szekerén) személyesen látogat el december 6-án a családokhoz, viszi el hozzájuk ajándékait! Nemcsak a 3 legszebb koszorút készítő családhoz, de további 10 (kisorsolt) szerencséshez is érkezik!
A beküldött műveket feltöltjük Facebook oldalunkra, ahol a legtöbb lájkot kapó koszorú készítője mindezeken felül közönségdíjban részesül. A képeket egészen december 13-ig, advent 3. vasárnapjáig tetszikelhetitek.
És megköszönjük, ha saját hírfolyamotokban is posztoljátok a képet, #varsanyiadvent hashtag-gel.

Számos dunavarsányi vállalkozót kerestünk fel, akik nagy örömmel járultak hozzá, hogy megteljenek az ajándékcsomagok mindenféle földi jóval. Köszönjük a támogatást a Tündérvíznek, az Aranynektárnak, a Bürger vegyesboltnak, a Kincsem Gyógyszertárnak, a Makori-Kernek, a Papír&PC Számítástechnikai szaküzletnek, a Zöldség-Gyümölcs Bio Üzletnek, és városunk szuper kézműveseinek.

Elérhetőségeink:
Facebook: Petőfi Művelődési Ház & Könyvtár
E-mail: kapcsolat@varsanymuvhaz.hu
További információ: 0620/244-2567