Segítők bálja 2022

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Petőfi Művelődési Ház február 19-én, szombaton farsangi bálját, amelyre azokat hívtuk meg, akik valamilyen formában önzetlenül segítették 2021-ben a művelődési házat, a várost.

Ilyen ember szerencsére sokkal több van, mint amennyi kényelmesen beférne a nagytermünkbe, de ez az esemény most nem is az önkormányzatról, a családsegítőkről vagy az egyesületekről szólt, hanem akik civilként tettek másokért, polgártársaikért, így szombat este önkéntes szemétszedőkkel, Mikulás-segítőkkel, többszörös véradókkal és karácsonyi jótékonykodókkal, no és családjaikkal telt meg a művelődési ház.

Este héttől hajnal kettőig remekül mulatott a társaság. Vacsoráztunk egy jót az önkormányzati dolgozók jóvoltából, majd táncoltunk, ameddig bírtunk. Közben azért jutott idő egy jelmezversenyre, hiszen mikor öltözzünk be (ki), ha nem farsangkor. Emlékezetes estét töltöttünk együtt – ígérjük, megismételjük!

Végül megköszönjük támogatóinknak a segítségüket, az Ibidennek anyagi hozzájárulását, Gergőné Varga Tünde polgármesternek, Veresegyházi Boglárka festőművésznek és Bóna Zoltán országgyűlési képviselőnek a jelmezverseny díjait, Kocsis Tamásnak és a Dunavarsányi Szódának a gyöngyöző folyadékot, Hidegföldi Áginak a kiváló linzert és stanglit, a hivatali dolgozóknak a főzést és a felszolgálást – nagy munkát végeztek!, a séfek: Vanka József és Bársony Péter voltak.